Clarion Collection® Hotel Park Halden

Clarion Collection Hotel Park Halden

Clarion Collection Hotel Park Halden

Velkommen til Clarion Collection Park! Et hyggelig hotell med gangavstand til sentrum. Hotellet tilbyr 64 rom og suiter, gode parkeringsmuligheter, treningsrom, badstue og konferanselokaler. Middag og kveldsmat inngår i prisen.

Online Booking

Trådløst nett
Gratis wifi er tilgjengelig over hele hotellet.

Møter, konferanser og selskaper
Park Hotel Halden har også romslige kapasiteter for møter, konferanser og selskaper. Ta gjerne kontakt for skreddersydde løsninger.

Hotellet ligger sentralt plassert i Halden like utenfor bykjernen med kort vei til sentrum, Høyskolen i Østfold, stadion, Fredriksten Festning, handel- og næringsparker.

Parkering / Tesla Destination Charger
Gode parkeringsmuligheter for hotellgjester. Hoteller har 2 Tesla Destination Charger (230V/25A) tilgjengelige for hotellets gjester.

Velkommen til et hyggelig opphold på Clarion Collection Hotel Park.


Det skjer mye i Halden - noen utvalgte aktiviteter og arrangementer:

Our Instagram

SPREAD SOME LOVE! 
Happy Valentine! Vi føler jo alltid for å spre om oss med kjærlighet og omtanke. Men dette behovet er vel ekstra sterkt i dag. Vis den du er glad i hvor mye akkurat den personen betyr for deg.
❤ Lengselfult blikk
❤ Omfavnelse
❤ Varmende ord
❤ Elsk
.
.
.
.
.
.
#valentines #valentinesday #valentinsdag #nordicchoice #clarioncollection #spreadsomelove #sprekjærlighet #spreadsomeloveA BEAUTIFUL MORNING IN HALDEN!
Nydelig utsikt fra hotellets hage.
.
.
.
.
#sunrise #soloppgang #clarioncollection #halden #visithaldenTONIGHT'S SPESIAL EVERY NIGHT!
Sulten? Vi har muddagsbuffé hver kveld fra kl. 18-21. Fisk hver tirsdag og torsdag. Alltid suppe og salater. Ulike kjøttretter på de andre ukedagene. Velkommen!
.
.
.
.
#halden #visithalden #sundoggodt #clarioncollection #tonightsspecialBOOK A ROOM FOR NEW YEARS NOW!
Vi holder åpent hotell alle dager og vår middagsbuffé Tonight's Special er inkludert i romprisen. Velkommen! 
#halden #visithalden #clarioncollection #hotel #hotell #hotelliv #hotellife #nordicchoice67 CHRISTMAS GIFTS WILL MAKE 67 CHILDREN SMILE A LITTLE BIT MORE THIS CHRISTMAS! 
Tom Andreassen fra Hand2Hand smilte stort da han kom innom oss i dag for å hente gavene som folk i Halden og våre gjester har donert til dette formålet. Tom forteller at det er ikke bare barna som vil smile litt ekstra, men foreldrene vil også det. Så dette prosjektet vil glede veldig mange.
Tusen takk til alle dere som har støttet. Både Tom, Hand 2 Hand og vi på Park ønsker alle en riktig god og fredlig jul😊 #lonelychristmastree #nordicchoice #clarioncollection #hand2hand #halden #visithalden #kandusiPERFECT CHRISTMAS GIFT FOR SOMEONE YOU LOVE! Vi har vårt utvalg av produkter fra Rituals til salgs i resepsjonen. Flott gavepose følger med! #julegavetips #rituals #christmasgifts #clarioncollectionCHRISTMASGIFTS UNDER OUR LONELY CHRISTMASTREE! Hand2Hand i Halden sørger for at alle disse gavene kommer frem til de rette barna før jul. Vi gleder oss til å sende de avgårde :) For hver gave vi samler inn donerer også Nordic Choice 10kr til Unicef! Så kom, kom med gaver! (NB! Noter kjønn og alder på barnet på gaven.) #christmasspirit #juleglede #giverglede #nordicchoice #clarioncollection #hotel #hotell #hotellife #hotelliv  #visithalden #visitøstfold #kandusihalden #haldenIT'S BEGINNING TO LOOK LIKE CHRISTMAS!
Vi holder åpent alle dager gjennom jul, romjul og nyttår :) Så om du har behov for overnatting i Halden, så er det oss du må kontakte. Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg! Velkommen!

Finn veien

Klikk her for veibeskrivelse!