Clarion Collection® Hotel Park Halden

Clarion Collection Hotel Park Halden
    Loading...

Clarion Collection Hotel Park Halden

Velkommen til Clarion Collection Park! Et hyggelig hotell med gangavstand til sentrum. Hotellet tilbyr 64 rom og suiter, gode parkeringsmuligheter, treningsrom, badstue og konferanselokaler. Middag og kveldsmat inngår i prisen.

Online Booking

Trådløst nett
Gratis wifi er tilgjengelig over hele hotellet.

Møter, konferanser og selskaper
Park Hotel Halden har også romslige kapasiteter for møter, konferanser og selskaper. Ta gjerne kontakt for skreddersydde løsninger.

Hotellet ligger sentralt plassert i Halden like utenfor bykjernen med kort vei til sentrum, Høyskolen i Østfold, stadion, Fredriksten Festning, handel- og næringsparker.

Parkering / Tesla Destination Charger
Gode parkeringsmuligheter for hotellgjester. Hoteller har 2 Tesla Destination Charger (230V/25A) tilgjengelige for hotellets gjester.

Velkommen til et hyggelig opphold på Clarion Collection Hotel Park.


Det skjer mye i Halden - noen utvalgte aktiviteter og arrangementer:

Our Instagram

NEED A PLACE TO STAY?
Vi holder hotellet åpent alle dager, også i julen. Skal du besøke familie og venner i Halden i desember, og trenger et sted å sove? Ja, da har vi plass til deg og dine. Sjekk ut hjemmesiden vår på www.nordicchoicehotels.no for booking og gode tilbud.  Velkommen!
#visithalden #visitøstfold #clarioncollection #haldenMmmmm, what's on the menu for tonight? The chef will let us know soon👌 Dinner buffet included in the room price. Served every day from 18-21:00. 
Not a staying guest? Don't worry! You can come and have a great meal from 195NOK.

Welcome!

#clarioncollection #choice #halden #visithalden #visitøstfold #hotel #hotellife #hotell #hotellivStay warm at #clarioncollection #clarionhotel #halden #visithalden #visitøstfold #kandusihalden #comeinside #kominnivarmen #hotel #hotell #hotelliv #hotellifeI dag har vi besøk av #bilbutikk1 og #jaguarperformance tour. Flotte biler kan beskues her hos oss i dag👌👌#theartofperformencetourDet er bare å nyte! Afternoon sweets i nydelig sol 👌 #halden #choice #clarioncollection #hotel #hotell #hotelliv #hotellife #visithaldenToday is the day! Vi blir Clarion Collection Hotel Park, by Choice! #choice #clarion #clarioncollection #hotel #hotell #halden #visitøstfold #visithaldenNå er det ikke mange dagene igjen til Marcus og Martinius kommer til Halden og Fredriksten festning. Selveste Freddy Kalas kommer også og drar det hele igang 😊 Vi gleder oss så mye at vi kliner til og kjører i gang en konkurranse. Legg igjen en kommentar med hvem du ville tatt med deg på konserten den 14/7 og du er med i trekningen om å vinne 2 billetter. Trekning mandag 9/7.

Pass på og benytt deg av vårt gode tilbud på hotellpakke fra den 14-15/7: Dobbeltrom for 2 personer inkl. 2 billetter: 2695,- Send epost med navn og telefonnummer til booking@parkhotelhalden.no for kjøp av hotellpakke. NB! Vær rask! Begrenset antall hotellpakker igjen. #marcusogmartinius #fredriksten #fredrikstenfestning #halden #visithalden #hvaskjerihaldenVi gleder oss stort over at lørdag 14/7 inntar Marcus og Martinius Fredriksten festning her i Halden!
Her på Park Hotel kan vi tilby hotellpakke for en natt for 2 personer i dobbeltrom, inkludert billetter til konserten.
13-14/7: 2225,- 1 dobbeltrom inkl. 2 billetter.
14-15/7: 2675,- 1 dobbeltrom inkl. 2 billetter.
For bestilling send epost til booking@parkhotelhalden.no. Det er et begrenset antall hotellpakker tilgjengelig, så vær rask!
Ved kjøp av hotellpakke, så er du automatisk med i trekningen av en signert merch.
#marcusogmartinius #hvaskjerihalden #kandusihalden #halden #visithalden #fredrikstenfestning

Finn veien

Klikk her for veibeskrivelse!