Clarion Collection® Hotel Park Halden

Clarion Collection Hotel Park Halden

Clarion Collection Hotel Park Halden

Velkommen til Clarion Collection Park! Et hyggelig hotell med gangavstand til sentrum. Hotellet tilbyr 64 rom og suiter, gode parkeringsmuligheter, treningsrom, badstue og konferanselokaler. Middag og kveldsmat inngår i prisen.

Online Booking

Trådløst nett
Gratis wifi er tilgjengelig over hele hotellet.

Møter, konferanser og selskaper
Park Hotel Halden har også romslige kapasiteter for møter, konferanser og selskaper. Ta gjerne kontakt for skreddersydde løsninger.

Hotellet ligger sentralt plassert i Halden like utenfor bykjernen med kort vei til sentrum, Høyskolen i Østfold, stadion, Fredriksten Festning, handel- og næringsparker.

Parkering / Tesla Destination Charger
Gode parkeringsmuligheter for hotellgjester. Hoteller har 2 Tesla Destination Charger (230V/25A) tilgjengelige for hotellets gjester.

Velkommen til et hyggelig opphold på Clarion Collection Hotel Park.


Det skjer mye i Halden - noen utvalgte aktiviteter og arrangementer:

Our Instagram

67 CHRISTMAS GIFTS WILL MAKE 67 CHILDREN SMILE A LITTLE BIT MORE THIS CHRISTMAS! 
Tom Andreassen fra Hand2Hand smilte stort da han kom innom oss i dag for å hente gavene som folk i Halden og våre gjester har donert til dette formålet. Tom forteller at det er ikke bare barna som vil smile litt ekstra, men foreldrene vil også det. Så dette prosjektet vil glede veldig mange.
Tusen takk til alle dere som har støttet. Både Tom, Hand 2 Hand og vi på Park ønsker alle en riktig god og fredlig jul😊 #lonelychristmastree #nordicchoice #clarioncollection #hand2hand #halden #visithalden #kandusiPERFECT CHRISTMAS GIFT FOR SOMEONE YOU LOVE! Vi har vårt utvalg av produkter fra Rituals til salgs i resepsjonen. Flott gavepose følger med! #julegavetips #rituals #christmasgifts #clarioncollectionCHRISTMASGIFTS UNDER OUR LONELY CHRISTMASTREE! Hand2Hand i Halden sørger for at alle disse gavene kommer frem til de rette barna før jul. Vi gleder oss til å sende de avgårde :) For hver gave vi samler inn donerer også Nordic Choice 10kr til Unicef! Så kom, kom med gaver! (NB! Noter kjønn og alder på barnet på gaven.) #christmasspirit #juleglede #giverglede #nordicchoice #clarioncollection #hotel #hotell #hotellife #hotelliv  #visithalden #visitøstfold #kandusihalden #haldenIT'S BEGINNING TO LOOK LIKE CHRISTMAS!
Vi holder åpent alle dager gjennom jul, romjul og nyttår :) Så om du har behov for overnatting i Halden, så er det oss du må kontakte. Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg! Velkommen!OUR LONELY CHRISTMAS TREE. Vårt ensomme juletre tar i mot julegaver og donasjoner til organisasjonen Hand2Hand i år. Vi gleder oss over å kunne samle inn gaver og kroner til dette gode formålet.
Ønsker du å glede et barn, som ikke har så mye, litt ekstra nå i julen? Da kan du komme innom oss med en julegave. Merk den med kjønn og ca. barnets alder, så sørger vi for at den kommer frem til jul❤ @lonelychristmastree @ensomtjuletre #clarioncollection #nordicchoice #choice #hotel #hotellifeNEED A PLACE TO STAY?
Vi holder hotellet åpent alle dager, også i julen. Skal du besøke familie og venner i Halden i desember, og trenger et sted å sove? Ja, da har vi plass til deg og dine. Sjekk ut hjemmesiden vår på www.nordicchoicehotels.no for booking og gode tilbud.  Velkommen!
#visithalden #visitøstfold #clarioncollection #haldenMmmmm, what's on the menu for tonight? The chef will let us know soon👌 Dinner buffet included in the room price. Served every day from 18-21:00. 
Not a staying guest? Don't worry! You can come and have a great meal from 195NOK.

Welcome!

#clarioncollection #choice #halden #visithalden #visitøstfold #hotel #hotellife #hotell #hotellivStay warm at #clarioncollection #clarionhotel #halden #visithalden #visitøstfold #kandusihalden #comeinside #kominnivarmen #hotel #hotell #hotelliv #hotellife

Finn veien

Klikk her for veibeskrivelse!